Kontantfaktura

 

Nya Kassaregisterlagen, som träder ikraft 2010 ställer nya krav på försäljande yrkesverksamhet.

 

KassaPlus gör kontantfakturering, genom detta behöver du inte ha certifierad kontrollbox.

 

 

 

 

KassaPlus lämpar sig för yrkesgrupper som har behov av både kundregister och ekonomisystem: massörer, friskvårdare, hudvårdare m.fl

 

Vilka är skillnaderna mellan kontantkvitto och kontantfaktura?

Kontantkvitto är en lämplig metod då man har försäljning utan att kunna identifiera kunderna. Om du går in på en vanlig matvarubutik så har dom inga uppgifter om vem du som kund är - därför kan dom inte använda kontantfakturering.

Kontantfakturering kan man göra om man kan identifera kunden. Denna metod lämpar sig därför otroligt bra för de yrkesgrupper som har behov av både kundregister och ekonomisystem.

 

KassaPlus har ett kundregister, därför kan du göra kontantfakturor istället för att ha en kassaapparat med certifierad kontrollbox.

 

Med kontantfaktura behöver du ingen extern kontrollbox. Att slippa kontrollbox sparar både tid och pengar.

 

Förutom kontantfaktura kan du självfallet även göra vanlig faktura till kunden.

 

All information sparas lokalt på din dator i krypterad form, med unika krypteringsnycklar för varje enskild faktura. Därför anses det vedertaget att informationen inte går att modifiera i efterhand - vilket är väldigt viktigt.

 

Nu erbjuder vi er att prova KassaPlus i två veckor. Om du därefter vill fortsätta använda programmet, kan du enkelt köpa en årslicens för 1.995 kr inkl moms.

 

Hämta hem KassaPlus redan idag!